The Theory of Everything (filem 2014)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Theory of Everything
DisutradaraniJames Marsh
DiprodhuseriTim Bevan
Eric Fellner
Lisa Bruce
Anthony McCarten
DiskénariyoniAnthony McCarten
AdhedhasarTravelling to Infinity: My Life with Stephen
déning Jane Wilde Hawking
DibintangiEddie Redmayne
Felicity Jones
Charlie Cox
David Thewlis
Emily Watson
Simon McBurney
DimusikiJóhann Jóhannsson
SinématografiBenoît Delhomme
Dibesut déningJinx Godfrey
Perusahaan
prodhuksi
Working Title Films
Dibabar déningFocus Features
(Amerika Sarekat)
Universal Pictures
(internasional)
Tanggal metu
Suwéné
123 minit[1][2]
NagaraKarajan Manunggal
BasaInggris
Rantaman$15 yuta[3]
Kalarisan$123.726.688[3]

The Theory of Everything yaiku filem biografi drama Karajan Manunggal taun 2014[4] sing disutradharani dening James Marsh lan diprodhuseri dening Tim Bevan, Eric Fellner, Lisa Bruce lan Anthony McCarten. Naskah filem iki ditulis dening Anthony McCarten adhedhasar buku Travelling to Infinity: My Life with Stephen gawean Jane Wilde Hawking.[5] Filem kasebut dibintangi dening Eddie Redmayne, Felicity Jones, Charlie Cox, David Thewlis, Emily Watson lan Simon McBurney.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "THE THEORY OF EVERYTHING (12A)". British Board of Film Classification. 12 November 2014. Dibukak ing 12 November 2014.
  2. "The Theory of Everything". Toronto International Film Festival. 6 August 2014. Diarsip saka sing asli ing 2014-08-12. Dibukak ing 6 August 2014. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  3. a b "The Theory of Everything (2014)". Box Office Mojo. Dibukak ing November 17, 2017.
  4. Bullock, Dan (April 10, 2014). "Stephen Hawking Biopic 'Theory of Everything' Set for Nov. 7 Launch". Variety. Dibukak ing November 17, 2017.
  5. "'The Theory Of Everything' Trailer Is A Heartbreaking Inspiration". Huffington Post. August 6, 2014. Dibukak ing November 17, 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Stephen Hawking