The Shallows (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Shallows ya iku filem sintasan thriller saka Amèrikah taun 2016 sing di sutradharai déning Jaume Collet-Serra, lan naskah filem iki ditulis déning Anthony Jaswinski lan diparagani déning Blake Lively. Ing filem, juru selancar iku terdampar 200 mèter saka pasisir, lan kudu nggunakaké akalé lan tékadé supaya tetep urip saka panempuh hiu putih gedhé. Panjupukan gambar sing utama diwiwiti ing tanggal 28 Oktober 2015 ing New South Wales, Ostralia.

Filem iki digebykaké ing Amèrikah ing tanggal 24 Juni 2016 déning Columbia Pictures, filem iki nampa tanggepan sing lumrahé positip saka kritikus, lan ngasilaké  $68 yuta.[1][2]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Blake Lively minangka Nancy Adams
  • Óscar Jaenada minangka Carlos
  • Brett Cullen minangka bapaké Nancy
  • Sedona Legge minangka Chloe Adams
  • Angelo José Lozano Corzo minangka juru selancar 1
  • José Manuel Trujillo Salas minangka juru selancar 2

Gebyagan[besut | besut sumber]

The Shallows asliné arep digebyakaké ing tanggal 29 Juni 2016, nanging kanggo nglinggari The Purge: Election Year  lan ing minggu kapindho iku Prèi tekan tanggal 4 Juli, Film iki digebyakaké ing dina Jumat, tanggal 24 Juni taun 2016, déning Columbia Pictures.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]