The Sessions (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Sessions
250px
Poster film The Sessions
DisutradaraniBen Lewin
DiprodhuseriJudi Levine
Stephen Nemeth
Ben Lewin
DiskénariyoniBen Lewin
AdhedhasarOn Seeing a Sex Surrogate
déning Mark O'Brien
DibintangiJohn Hawkes
Helen Hunt
William H. Macy
Moon Bloodgood
DimusikiMarco Beltrami
SinématografiGeoffrey Simpson
Dibesut déningLisa Bromwell
Perusahaan
prodhuksi
Such Much Films
Rhino Films
Dibabar déningFox Searchlight Pictures
Tanggal metu
  • Januari 23, 2012 (2012-01-23) (Festival Film Sundance)
  • Oktober 19, 2012 (2012-10-19) (terbatas di Amerika Serikat)
  • Novèmber 16, 2012 (2012-11-16) (secara luas di Amerika Serikat)
Suwéné
95 menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$1 juta[2]
Kalarisan$9.138.338[3]

The Sessions yaiku film biografi drama komedi Amerika taun 2012 sing disutradarani dening Ben Lewin lan digawe dening Levine Gambling, Stephen Nemeth lan Ben Lewin. Naskah iki ditulis dening Ben Lewin adhedhasar buku On Seeing Sex Surrogate dening Mark O'Brien. Juru paragane film iki yaiku John Hawkes, Helen Hunt, William H. Macy lan Moon Bloodgood.

Film The Sessions ditayangke ing Sundance Film Festival tanggal 23 Januari 2012 [4] lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 19 Oktober 2012 kanthi winates lan tanggal 16 November 2012.[5] Film iki entuk ulasan apik saka juru kritik

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • John Hawkes minangka Mark O'Brien
  • Helen Hunt minangka Cheryl Cohen-Greene
  • William H. Macy minangka Pastor Brendan
  • Bulan Bloodgood minangka Vera
  • Annika Marks minangka Amanda
  • Adam Arkin minangka Josh
  • Rhea Perlman minangka bocah wadon ing gereja
  • W. Earl Brown as Rod
  • Robin Weigert minangka Susan Fernbach
  • Blake Lindsley minangka Dr. Laura Putih
  • Ming Lo minangka staf magang
  • Rusty Schwimmer minangka Joan

Tanggepane Juru Kritik[besut | besut sumber]

Film The Sessions iki entuk ulasan apik saka juru kritik. Adhedhasar Tomat Rotten, film nduweni rating 93%, miturut 192 review, kanthi rating rata-rata 7.9 / 10.[6] Adhedhasar Metacritic, film kasebut nduweni nilai 79 saka 100, adhedhasar 39 kritik, nuduhake ulasan apik".[7]

Box Office[besut | besut sumber]

Film The Sessions ngasilake $ 6,002.451 ing Amerika Utara lan $ 3,135,887 ing negara liya. Total penghasilane sing ditampa dening film iki yaiku $ 9,138,338, ngluwihi anggaran produksi filme yaiku $ 1 yuta.[3]

film iki entuk $ 910,504 ing saminggu, kang ndadikake posisi kaping 13 ing box office.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Sessions (15)". British Board of Film Classification. September 19, 2012. Dijupuk November 7, 2012. 
  2. Thomson, David. "Why Helen Hunt Deserves a Best Actress Oscar for The Sessions". New Republic. Dijupuk March 14, 2014. 
  3. a b c "The Sessions (2012)". Box Office Mojo. Dijupuk March 1, 2018. 
  4. Eggertsen, Chris (January 24, 2012). "Fox Searchlight snaps up Beasts of the Southern Wild and The Surrogate at Sundance". HitFix. Dijupuk January 29, 2012. 
  5. Serba, John (November 16, 2012). "'The Sessions' review: John Hawkes, Helen Hunt sparkle in charming comedy about sexual surrogacy". Mlive.com. Dijupuk March 1, 2018. 
  6. "The Sessions (2012)". Rotten Tomatoes. Dijupuk March 1, 2018. 
  7. "The Sessions reviews". Metacritic. Dijupuk March 1, 2018. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]