The Second Sex

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Second Sex
200px
Vintage Reissue edition (1989)
Panganggit Simone de Beauvoir
Nagara Prancis
Basa Basa Prancis
Gènre Filsafat
Feminitas
Kala babar
1949
Jinis sarana Hardback
Softback
Kaca 800
ISBN 0-679-72451-6
OCLC 20905133

The Second Sex (Basa Prancis: Le Deuxième Sexe, Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi Simone de Beauvoir. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep siji karya sastra ngenani wanita.

Pranala njaba[besut | besut sumber]