The Second Sex

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Second Sex (Basa Prancis: Le Deuxième Sexe, Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi Simone de Beauvoir. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep siji karya sastra ngenani wanita.

Pranala njaba[besut | besut sumber]