The Second Sex

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Second Sex
Barkas:0679724516.01.LZZZZZZZ.jpg
Vintage Reissue edition (1989)
PanganggitSimone de Beauvoir
NagaraPrancis
BasaBasa Prancis
GènreFilsafat
Feminitas
Kala babar
1949
Jinis saranaHardback
Softback
Kaca800
ISBN0-679-72451-6
OCLC20905133
Le deuxième sexe.jpg

The Second Sex (Basa Prancis: Le Deuxième Sexe, Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi Simone de Beauvoir. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep siji karya sastra ngenani wanita.

Pranala njaba[besut | besut sumber]