The Second Sex

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Second Sex
200px
Vintage Reissue edition (1989)
Panganggit Simone de Beauvoir
Nagara Prancis
Basa Basa Prancis
Aliran Filsafat
Feminisme
Surya pambabaran
1949
Jinis sarana Hardback
Softback
Kaca 800
ISBN 0-679-72451-6
OCLC 20905133

The Second Sex (Basa Prancis: Le Deuxième Sexe, Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi Simone de Beauvoir. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep minangka siji karya sastra ngenani wanita.

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Second_Sex&oldid=860264"