The Pebble and the Penguin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Pebble and the Penguin iku sawijining filem animasi musikal komedi kulawarga taun 1995, sing didhasaraké marang kauripan sing nyata. Ya iku prakara ritual kawin Adelie Penguins ing Antartika. Film iki diprodhuksi lan disutradarani Don Bluth lan Gary Goldman. Film iki dirilis ing biyoskup tanggal 11 April 1995 déning Metro-Goldwyn-Mayer ing Amérikah Sarékat lan donya internasional déning Warner Bros. Family Entertainment.

Rujukan[besut | besut sumber]