The Lego Batman Movie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Lego Batman Movie
Gambar:The Lego Batman Movie PromotionalPoster.jpg
Disutradarani Chris McKay
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning Seth Grahame-Smith
Adhedhasar
Dibintangi
Dimusiki Lorne Balfe[1]
Dibesut déning
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Warner Bros. Pictures[3]
Tanggal metu
  • Januari 29, 2017 (2017-01-29) (Dublin)[4]
  • Fèbruari 9, 2017 (2017-02-09) (Dhènemarken)
  • Fèbruari 10, 2017 (2017-02-10) (Amérikah Sarékat)
  • Maret 30, 2017 (2017-03-30) (Ostrali)
Suwéné
104 menit[5]
Nagara
  • Amérikah Sarékat
  • Dhènemarken
  • Australlia
Basa Inggris
Rantaman $ 80 juta[6][7]
Kalarisan $ 184,3 juta[7]

The Lego Batman Movie iku sawijining filem animasi disutradarani Chris McKay.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Lorne Balfe to Score ‘The Lego Batman Movie’". Film Music Reporter (Film Music Reporter). 2016-06-09. Dijupuk 2016-06-09. 
  2. a b c d e f g Gleiberman, Owen (February 4, 2017). "Film Review: ‘The Lego Batman Movie’". Variety. 
  3. "Film releases". Variety Insight. Dijupuk February 9, 2017. 
  4. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng RTEWinPassPremiere
  5. "The LEGO Batman Movie (U)". British Board of Film Classification. January 13, 2017. Dijupuk January 13, 2017. 
  6. Lang, Brent (February 7, 2017). "Box Office: ‘Fifty Shades Darker’ No Match for ‘The Lego Batman Movie’". Variety. Dijupuk February 8, 2017. 
  7. a b "The Lego Batman Movie (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk February 23, 2017. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]