The Lego Batman Movie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Lego Batman Movie
Barkas:The Lego Batman Movie PromotionalPoster.jpg
DisutradaraniChris McKay
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déningSeth Grahame-Smith
Adhedhasar
Dibintangi
DimusikiLorne Balfe[1]
Dibesut déning
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures[3]
Tanggal metu
  • Januari 29, 2017 (2017-01-29) (Dublin)[4]
  • Fèbruari 9, 2017 (2017-02-09) (Dhènemarken)
  • Fèbruari 10, 2017 (2017-02-10) (Amérikah Sarékat)
  • Maret 30, 2017 (2017-03-30) (Ostrali)
Suwéné
104 menit[5]
Nagara
  • Amérikah Sarékat
  • Dhènemarken
  • Australlia
BasaInggris
Rantaman$ 80 juta[6][7]
Kalarisan$ 184,3 juta[7]

The Lego Batman Movie iku sawijining filem animasi disutradarani Chris McKay.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Lorne Balfe to Score 'The Lego Batman Movie'". Film Music Reporter. Film Music Reporter. 2016-06-09. Dibukak ing 2016-06-09.
  2. a b c d e f g Gleiberman, Owen (February 4, 2017). "Film Review: 'The Lego Batman Movie'". Variety.
  3. "Film releases". Variety Insight. Dibukak ing February 9, 2017.
  4. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng RTEWinPassPremiere
  5. "The LEGO Batman Movie (U)". British Board of Film Classification. January 13, 2017. Dibukak ing January 13, 2017.
  6. Lang, Brent (February 7, 2017). "Box Office: 'Fifty Shades Darker' No Match for 'The Lego Batman Movie'". Variety. Dibukak ing February 8, 2017.
  7. a b "The Lego Batman Movie (2017)". Box Office Mojo. Dibukak ing February 23, 2017.

Pranala njaba[besut | besut sumber]