The K2 (sèri TV)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

K2 ( Hangul더 케이투; RRDeo Keitu) ya iku sèri televisi Korea Kidul 2016 sing dibintangi Ji Chang-wook, Song Yoon-ah lan Im Yoon-ah. Acara kasebut ditayangaké ing tvN saben dina Jumuah lan Setu ing 20:00 ( KST ) tanggal 23 Sèptèmber 2016 nganti 12 Nopèmber 2016. Sèri kasebut duwé 16 episodé. [1]

Sinopsis[besut | besut sumber]

Kim Je-ha minangka mantan prajurit mersidaya kanggo PMC Blackstone. Nalika ing Irak, dhèwèké bakal dikongkon matèni kekasihé, Raniya, sawijining sipil. Akibaté, dhèwèké banjur dadi mlayu. Dhèwèké bali manèh ing Koréa Kidul lan ditawani kerja dadi pengawal déning Choi Yoo-jin, sing duwé J Security Security Company, Jang Se-joon. Dhèwèké nampa pakaryan kasebut minangka ijol-ijolan sumber sing dibutuhaké kanggo wale dendam marang calon prèsidèn liya, Park Kwan-soo, sing sadurungé mréntah matèni kekasihé. Nalika semana, Je-ha njaluk ditugasaké kanggo njaga Go An-na, putri sing didhelikaké Jang Se-joon, sing urip dhèwèké mesthi diancam karo Yoo-jin, ibu tiriné. An-na, sing sepi ing kabèh uripé, mula gumantung marang Je-ha, sing nuduhaké prihatin marang dhèwèké lan nglindhungi dhèwèké. Dhèwèké alon-alon tresna karo siji liyané, sing nggawé Je-ha kerja bareng sekutu dhèwèké, Yoo-jin, supaya wales dendam lan nglindhungi katresnan sing anyar, An-na, nglawan sekutuné dhéwé.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Cho, Yoon-sun (August 26, 2016). "'THE K2' 측 "지창욱, 몸 사리지 않는 연기에 감탄"". Naver (ing basa Korean). Chosun Ilbo. Dijupuk August 26, 2016.