The Getaway (filem 2013)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Getaway
Gambar:Getaway Poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Courtney Solomon
Diprodhuseri Steve Richards
Moshe Diamant
Joel Silver
Courtney Solomon
Diskénariyoni Gregg Maxwell Parker
Sean Finegan
Dibintangi Ethan Hawke
Selena Gomez
Jon Voight
Rebecca Budig
Dimusiki Justin Burnett
Sinématografi Yaron Levy
Dibesut déning Logan Harney
Perusahaan
prodhuksi
Dark Castle Entertainment
Signature Entertainment
After Dark Films
Silver Reel
Dibabar déning Warner Bros.
Tanggal metu
  • Agustus 30, 2013 (2013-08-30)
Suwéné
90 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Engilsh
Rantaman $18 million[1]
Kalarisan $10,501,938[1]

Getaway nggih punika filem laga thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Courtney Solomon. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Gregg Maxwell Parker lan Sean Finegan. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Ethan Hawke, Selena Gomez lan Jon Voight.[2] Getaway dipunbabar ing surya 30 Agustus 2013 déning Warner Bros. Kanthi ardhana $18 yuta, ngantos pungkasan panggiyaran, filem punika kalebet jeblok amargi namung kasil ngempalaken arta dumugi $10.501,938.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Getaway". Box Office Mojo/CBS Interactive. Dijupuk 2013-08-30. 
  2. "EXCLUSIVE VIDEO: Ethan Hawke Talks 'Sinister' and 'Getaway'". IAMROGUE.com. October 7, 2012. Dijupuk October 15, 2012. Getaway is an original story and not another remake of the classic Sam Peckinpah movie The Getaway starring Steve McQueen 

Pranala njawi[besut | besut sumber]