The Fortune Handbook

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Fortune Handbook
DisutradaraniKelvin Sng
DibintangiChristopher Lee
Mark Lee
Li Nanxing
Vivian Lai
Xavier Ong
Jazliyana Lee
Perusahaan
prodhuksi
J Team Productions
mm2 Entertainment
Dibabar déningmm2 Entertainment
Shaw Organisation
Tanggal metu
Januari 2017
NagaraSingapura
BasaBasa Mandarin

The Fortune Handbook (Hanzi: 财神爷; Pinyin: cái shén yé) inggih punika filem sandhiwara kumedhi ingkang ngangkat cariyos taun énggal, saking nagari Singapura-Tiongkok drama kumedhi ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Kelvin Sng. Ingkang maragani filem punika, sedaya gadhah asma Lee, inggih punika Christopher Lee, Mark Lee, lan Li Nanxing minangka paraga priya utama. The Fortune Handbook dipunbabar ing wulan Januari taun 2017.[1][2] Li, ingkang kadhapuk maragani ing filem Solemn and Heavy minangka puli, pengacara, dipunpracaya maragani ing filem punika.[1][3]

Lampahan[besut | besut sumber]

Su Fu (Christopher Lee), mboten naté ngetawisaken prilaku saé, tansah gadhah gegayuhan inggil dados tiyang sugihl lan tansah licik minangka ngrengkuh resep winadi kagunganipun Hao Xing, sedhèrèk ipénipun, (Li Nanxing), ingkang saètsu misuwur babagan damel roti tradhisional Tingkok. Nalika God Of Fortune (Mark Lee) kesandhung perkawis ing salebetipun kulawargi, samukawis dumados ruwet.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Seah, May (2 November 2016). "Three Lees in a pod". Today. Dijupuk 2016-11-02. 
  2. Lee, Wei Lin (1 November 2016). "Christopher Lee, Mark Lee, Li Nanxing team up for comedy film". Toggle. Dijupuk 2016-11-02. 
  3. "THE FORTUNE HANDBOOK (财神爷) COMMENCES FILMING". moviexclusive.com. 2 November 2016. Dijupuk 2016-11-02. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]