The Case for Christ

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Case for Christ
Disutradarani Jon Gunn
Diprodhuseri Brian Bird
David de Vos
Elizabeth Hatcher-Travis
Karl Horstmann
Brittany Lefebvre
Michael Scott
David A.R. White
Alysoun Wolfe
Diskénariyoni Brian Bird
Adhedhasar The Case for Christ
déning Lee Strobel
Dibintangi Mike Vogel
Erika Christensen
Faye Dunaway
Robert Forster
Frankie Faison
L. Scott Caldwell
Mike Pniewski
Kevin Sizemore
Tom Nowicki
Rus Blackwell
Jordan Cox
Renell Gibbs
Haley Rosenwasser
Tracey Bonner
Matthew Brenher
Dimusiki Will Musser
Sinématografi Brian Shanley
Dibesut déning Vance Null
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Pure Flix Entertainment
Tanggal metu
7 April 2017 (Amerika)
Suwéné
1 jam 52 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Kalarisan $5,277,617

The Case for Christ yaiku filem drama Amerika Serikat taun 2017 yang digawe dening industri filem Kristen. Filem iki diarahake dening Jon Gunn, adhedhasar skenario sing ditulis dening Brian Bird, adhedhasar novel 1988 kanthi jeneng sing padha, dening Lee Strobel . Juru paragane sing ana ing film iki kalebu Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway, lan Robert Forster . Filem kasebut bakal ditayangke ing tanggal 7 April 2017 dening Pure Flix Entertainment . [1] [2][3][4]


Paraga[besut | besut sumber]

  • Mike Vogel minangka Lee Strobel
  • Michael Provost minangka Lee Strobel
  • Erika Christensen minangka Leslie Strobel
  • Kelly Lamor Wilson minangka enom Leslie Strobel
  • Faye Dunaway minangka Dr. Roberta Waters
  • Robert Forster minangka Walter Strobel
  • Frankie Faison minangka Joe Dubois
  • L. Scott Caldwell minangka Alfie Davis
  • Mike Pniewski minangka Kenny London
  • Tom Nowicki minangka Dr. Alexander Metherell
  • Michael H. Cole minangka Dr. Gary Habermas
  • Rus Blackwell minangka Dr. William Craig
  • Jordan Cox minangka Bill Hybels
  • Renell Gibbs minangka James Dixon
  • Haley Rosenwasser minangka Alison Strobel [5]
  • Brett Rice minangka Ray Nelson
  • Grant Goodeve minangka Pak. Cook

Tanggepan juru kritik[besut | besut sumber]

Filem kasebut ditampa kanthi becik saka kritikus. Saka Rotten Tomat, filem iki nduweni rating 77%, miturut 13 review, kanthi rating rata-rata 6.7 / 10. Saka Metacritic, filem iki pikantuk nilai 51 saka 100, adhedhasar 5 kritik.

Box office[besut | besut sumber]

Film kasebut nggawe laba $ 5,277,617.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Case for Christ (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk January 14, 2017. 
  2. "The Case for Christ (2017) - Jon Gunn | Synopsis, Characteristics, Moods, Themes and Related | AllMovie". AllMovie. Dijupuk February 27, 2017. 
  3. Zaimov, Stoyan. "Greg Laurie Brought to Tears by Lee Strobel's 'The Case for Christ,' Urges Atheists to See It". www.christianpost.com. Dijupuk March 20, 2017. 
  4. Zaimov, Stoyan. "Ex-Atheist Lee Strobel Explores Shroud of Turin in 'The Case for Christ' (Trailer)". www.christianpost.com. Dijupuk March 20, 2017. 
  5. IMDBThe Case for Christ, diakses January 14, 2017

Pranala njaba[besut | besut sumber]