The Calling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Calling iku sawijining golongan musik sing nganut aliran post grunge. Band iki gua pernah surud nalika taun 2007. Alex Band banjur damel band iki malih nalika taun 2013, nanging tanpa ana Aaron Kamin malih. Album judhul Camino Palmero iku gawa suksesé kanggo band iki. Album ingkang lair saka jèneng dalan nalika Alex Band lan Aaron Kamin nalika taksih alit iki uga ngamot 10 (sedasa) lagu. Wherever You Will Go iku salah sawijiné lagu ingkang pikanthuk suksés.[1]

Camino Palmero[besut | besut sumber]

Album kaping pisan The Calling, Camino Palmero iki dipundhut saka asma marga ingkang ciliké saka Alex Band lan Aaron Kamin.[2] Tembang-tembang ingkang ana ing album iki ditulis karo Alex Band kaliyan Aaron Kamin, gadhah tegesé urip pribadhine Alex Band.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Camino Palmero dipununduh tanggal 24 Fèbruari 2016
  2. [1] dipununduh tanggal 22 Fèbruari 2016
  3. [2] dipununduh tanggal 22 Fèbruari 2016