Alex Band

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alex Band
Paraban Blues, Next U2
Saka California, Amérikah Sarékat Cithakan:Country data Amérikah Sarékat
Mangsa akarya 1999 - 2005
Sing magepokan The Calling
Sana jaringan

http://www.alexband.net/

http://www.thecallingband.com/

Alex Band iku jenéng panggung saka Alexander Max Band. Lair ing wangsa 8 Juni 1981, ing kutha San Fransisco, California, Amérika ikat. Ing taun 1999, Band miwiti The Calling karo Aaron Kamin, ora liya uga sadulur dhewè. The Calling gadhah album lagu kalih, ya iku Camino Palmero lan Two. Nanging, saka taun 2005, The Calling miwiti bubar. Banjur, Alex Band miwiti dadi penyanyi solo lan dadi prodhuser. Piyambake gadhah album lagu uga kalih, ya iku We've All Been There ing taun 2010 lan After the Storm ing taun 2012.[1]

Sajarah Alex Band[besut | besut sumber]

Uripe Alex Band[besut | besut sumber]

Alex iku sinau nulis tembang lan main gitar rikala umur 8 taun.[2] Kulawargane Alex iku para séniman, Simbah kakunge, Albert Band iku sutradara filem. Déning Bapak lan Ibune, Charles lan Meda Band iku pémain filem horor.[3]. Nanging, ing wangsa umur 8 taun, Charles Band lan Meda Band talak. Dadi, Alex Band urip kaliyan sèdulur kakung lan adhike ingkang putri.

  1. [1] dipununduh tanggal 17 September 2012
  2. [2] dipununduh tanggal 17 September 2012
  3. [3] dipununduh tanggal 17 September 2012