Parembugan:The Calling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyuwun pamrayoginipun,
Artikel menika irah-irahanipun The Calling, nanging ingkang dipunrembag menika Alex Band. Nyuwun pamrayoginipun ingkang saé kados pundi.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 29 September 2012 06.50 (UTC)

Alex Band punika jebulipun penyanyi utami The Calling. Artikelipun sampun kula pisah. Meursault2004ngobrol 12 Oktober 2015 12.43 (UTC)