The Art of Getting By

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Art of Getting By nggih punika sesirah filem drama saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Gavin Wiesen. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Darren Goldberg sesarenganGia Walsh, Kara Baker, lan P. Jennifer Dana. Juru musik kalampahi déning AlecBuro. Sawetawis tanggel jawab sinematografi kapasrahaken dhumateng Ben Kutchins. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Freddie Highmore, Emma Roberts, Michael Angarano, Elizabeth Reaser, Sam Robards, Rita Wilson lan Blair Underwood.[2] The Art of Getting By katepangaken kaping pisan kanthi sesirah Homework nalika adicara Festival Film Sundace 2011.[3][4][5][6][7][8][9]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Art of Getting By (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk June 24, 2011. 
  2. Cox, Gordon (April 21, 2010). "Roberts, Highmore assigned 'Homework'". Variety. Dijupuk April 24, 2010. 
  3. Cox, Gordon (April 21, 2010). "Roberts, Highmore assigned 'Homework'". Variety. Dijupuk April 24, 2010. 
  4. "Gavin Wiesen - Director. Writer". IMDb. Dijupuk August 19, 2013. 
  5. "Sundance Film Festival 2011: Homework". Sundance.Slated.com. Dijupuk March 1, 2012. 
  6. "The movie poster with the original title". IMDb. Dijupuk March 23, 2012. 
  7. Another movie poster with the original title. Retrieved February 25, 2018.
  8. White, James (April 22, 2010). "Freddie Highmore Has Homework". Empire. Dijupuk December 19, 2016. 
  9. "Release dates". IMDb. Dijupuk March 1, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]