Menyang kontèn

Terminal Tirtonadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Terminal Tirtonadi

Terminal Tirtonadi ya iku terminal bis sing dumunung ing kacamatan Banjarsari kutha Sala. Terminal iki wiwit ana ing taun 1975 lan ana jurusan menyang ngulon lan ngwétan. Wanci operasiné 24 jam.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]