Terbang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Rebana.JPG
Terbang utawa rebana

Terbang utawa rebana iku salah sijine piranti musik kang digawé saka kulit. Kulit kang digunakake bisa saka kulit wedhus, sapi, kebo. Terbang ditabuh kayadéné nabuh kendhang. Terbang asring digunakake ing adicara khosidahan lan pengajian.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Terbang&oldid=952715"