Terbang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gambar:Rebana.JPG
Terbang utawa rebana

Terbang utawa rebana iku salah sijine piranti musik kang digawé saka kulit. Kulit kang digunakake bisa saka kulit wedhus, sapi, kebo. Terbang ditabuh kayadéné nabuh kendhang. Terbang asring digunakake ing adicara khosidahan lan pengajian.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Terbang&oldid=952715"