Terbang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Rebana.JPG
Terbang utawa rebana

Terbang utawa rebana iku salah sijiné piranti musik kang digawé saka kulit. Kulit kang digunakaké bisa saka kulit wedhus, sapi, kebo. Terbang ditabuh kaya déné nabuh kendhang. Terbang asring digunakaké ing adicara khosidahan lan pengajian.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]