Teluk Mengkudu, Serdang Bedagai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Mengkudu, Serdang Bedagai
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Serdang Bedagai {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lempongan Mengkudu iku kecamatan ing Kabupaten Serdang Bedagai Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Serdang Bedagai