Tawang, Kutha Tasikmalaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tawang, Kutha Tasikmalaya
Nagara Indonésia

Tawang iku kacamatan ing Kutha Tasikmalaya, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Tasikmalaya