Tarnogród

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tarnogród
POL Tarnogród COA 1.svg
Lambang Tarnogród
Lokalizacja Tarnogrodu.png
Lokasi Tarnogród
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lublin
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tarnogród
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tarnogród (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarnogród&oldid=1090486"