Tapel jaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maneka wujud tapel jaran

Tapel jaran utawa sepatu jaran ya iku wangune wesi kang dinggo ing sikil jaran kanggo njaga sikile nalika jaran mlaku utawa mlayu. tapel jaran dinggokake ing kuku jaran, sakwise kuku dikethok.