Tapel jaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Maneka wujud tapel jaran

Tapel jaran utawa sepatu jaran ya iku wangune wesi kang dinggo ing sikil jaran kanggo njaga sikile nalika jaran mlaku utawa mlayu. tapel jaran dinggokake ing kuku jaran, sakwise kuku dikethok.