Tapel jaran

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Maneka bentuk tapel jaran

Tapel jaran utawa sepatu jaran ya iku wangune wesi kang dinggo ing sikil jaran kanggo njaga sikile nalika jaran mlaku utawa mlayu. tapel jaran dinggokake ing kuku jaran, sakwise kuku dikethok.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tapel_jaran&oldid=983012"