Tanjung Balai, Asahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung Balai, Asahan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.09.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Asahan {{{nama dati2}}}]]

Tanjung Balai iku kecamatan ing Kabupaten Asahan Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Asahan