Tangga nada

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Tangga nada iku sawijining set not musik kang dadi bagéyan saka utawa minangka sawijining karya musik.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangga_nada&oldid=962085"