Tangga nada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Tangga nada iku sawijining set not musik kang dadi bagéyan saka utawa minangka sawijining karya musik.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangga_nada&oldid=962085"