Tanay Chheda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanay Hemant Chheda
Tanay Chheda (cropped).jpg
Tanay Chheda (2011)
LairTanay Hemant Chheda
(1996-06-27) 27 Juni 1996 (umur 23)
Mumbai, Maharashtra, India
PakaryanAktor, Modhèl
Taun aktif2006–saiki

Tanay Hemant Chheda (Marathi: तनय हेमंत छेडा; lair ing Mumbai, Maharashtra, India, 27 Juni 1996; umur 23 taun) iku sawijining aktor cilik India. Dhèwèké misuwur amarga panampilané ing filem Taare Zameen Par (Like Stars on Earth) (2007) lan Slumdog Millionaire (2008), sing banjur ngasilaké bebungah Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture lan nominasi kanggo Ensemble Paling Apik ing Black Reel Awards of 2008. Dhèwèké uga main filem kanthi judhul My Name Is Khan ing taun 2010.

Pranala njaba[besut | besut sumber]