Tanay Chheda

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tanay Hemant Chheda
Lair Tanay Hemant Chheda
27 Juni 1996 (umur 19)
Mumbai, Maharashtra, India
Pakarya Aktor, Modhèl
Taun akarya 2006–saiki

Tanay Hemant Chheda (Marathi: तनय हेमंत छेडा; lair ing Mumbai, Maharashtra, India, 27 Juni 1996; umur 19 taun) iku sawijining aktor cilik India. Dhèwèké misuwur amarga panampilané ing film Taare Zameen Par (Like Stars on Earth) (2007) lan Slumdog Millionaire (2008), sing banjur ngasilaké bebungah Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture lan nominasi kanggo Ensemble Paling Apik ing Black Reel Awards of 2008. Dhèwèké uga main film kanthi judhul My Name Is Khan ing taun 2010.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tanay_Chheda&oldid=833976"