Tambangan, Mandailing Natal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tambangan, Mandailing Natal
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tambangan iku kecamatan ing Kabupaten Mandailing Natal Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Mandailing Natal