Syców

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Syców
POL Syców COA.svg
Lambang Syców
POL Syców map.svg
Lokasi Syców
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Padunung: 10.627 jiwa (31 Desember 2010)
Pelat nomor wahana motor: DOL
Alamat
balé kutha:
ul. Mickiewicza 1


56-500 Syców

Situs wèb resmi: Sławomir Kapica
Pulitik
Walikutha: www.sycow.pl

Syców (Jerman Groß Wartenberg utawa Polnisch Wartenberg nganti 1888) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 10.627 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Syców&oldid=1001963"