Susz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Susz
POL Susz COA.svg
Lambang Susz
120px
Lokasi Susz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Susz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Susz (Jerman Rosenberg i. Westpreussen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Susz&oldid=1090552"