Susu domba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lacaune wedhus susu ing kamar rotary, Aveyron, Prancis .

Susu wedhus kang (utawa susu ewes ') iku susu saka wedhus domestik . Umume digunakake kanggo nggawe produk susu budaya kaya ta keju. Sawetara keju wedhus sing paling populer kalebu feta (Yunani), ricotta (Italia), lan Roquefort (Prancis). Iki minangka ombenan saliyane susu sapi.