Supernova (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Supernova ya iku jeneng seri novèl fiksi ilmiah populer karya novelis Dewi Lestari. Dewi Lestari utawa kang akrab kanthi jejuluk Dee iki minangka salah sijiné personel grup musik Rida Sita Dewi (RSD). Sepisanan diterbitake ing taun 2001, seri Supernova nganti saikine kapérang saka limang buku, ya iku:

Sajeroning atur sapala, Dee ing Supernova 2: Akar, ing seri episode Supernova kang kaping loro iki, dhèwèké nuduhake patang paraga, ya iku: Bodhi, Elektra, Zarah, lan Alfa. Telung paraga kang sepisanan wis ana, Bodhi ing episode Akar, Elektra Wijaya ing episode Petir, lan Zarah Amala ing Partikel. Miturut Dee, episode Supernova candhaké, bakal diwènèhi irah-irahan Embun Pagi.