Sungai Rotan, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sungai Rotan, Muara Enim
Nagara Indonésia

Sungai Rotan iku kecamatan ing kabupaten Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupaten Muara Enim