Sung Jae-ki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sung Jae-ki
(성재기 成在基)
Lair (1967-09-11)11 Sèptèmber 1967
Daegu, Koréa Kidul
Pati 26 Juli 2013(2013-07-26) (umur 45)
Han river, Seoul, Koréa Kidul

Cithakan:Nama Koréa

Cithakan:Teks Koréa Sung Jae-ki(Koréa:성재기 成在基, lair ing Daegu, Koréa Kidul, 11 September 1967 – tilar donya ing Seoul, Koréa Kidul, 26 Juli 2013 kanthi yuswa 46 taun) padha manungsa hak pejuang lan Dado aktivis, filsuf liberalisme saka Koréa. kepala Asosiasi Koréa wong(남성연대 男性連帶).[1] piyambakipun gantos lan penghancuran obahan pelayanan saka Wanita. sing sak, utang 200 yuta US dolar.[2] In 26 Juli 2013, piyambakipun suicidal[1], kang sucide Alasanipun Oposisi saka diskriminasi jender. "priya iku salah siji saka Human(남자도 사람이다)!" iku kang pungkasan ngandika.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.