Sugar Ray

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugar Ray
SakaNewport Beach, California, United States
GénreAlternative Rock, funk Metal
Mangsa akarya1986 - saiki
LabèlAtlantic (1995–2006)
Pulse Recordings (2008 - saiki))
Sana jaringanwww.sugarray.com
AnggotaMark McGrath
Rodney Sheppard
Justin Bivona
Jesse Bivona
Al Keith
Tilas anggotaMurphy Karges
Stan Frazier
Craig "DJ Homicide" Bullock
Band Sugar Ray

Sugar Ray ya iku band kanthi ilèn Funk Metal saka Amérikah Sarékat. Band iki uga owah dadi ilèn Alternatif Rock nalika taun 2000. Sugar Ray nganti saiki duwé 6 album studio lan 1 album kompilasi, ya iku kumpulane lagu-lagu kang laris. Sugar Ray saiki wis ditinggal Murphy Karges, Stan Frazier, lan Craig "DJ Homicide" Bullock.

Formasi lan Album Lemonade and Brownies[besut | besut sumber]

Sugar Ray ya iku band kang lair ing taun 1986. Jeneng wiwitane Sugar Ray ya iku The Tories, banjur Mark McGrath lan Murphy Karges mlebu, banjur dadi Shrinky Dinx. Wiwitane duwé album nalika taun 1995. Kawruhan lan gunemane band iki direkam nalika 1994, kanthi jeneng album Lemonade and Brownies. Album iki dirilis nalika labuh rendheng ing Amérikah Sarékat ya iku taun 4 April 1995[1]. Nanging album iki ora tembus pasaran gedhé. Nanging album iki uga kanggo sinau band Sugar Ray supaya luwih becik nalika gawé album sabanjuré Lemonade and Brownies.

  1. "Snug Harbor" - 0:49
  2. "Rhyme Stealer" - 2:51
  3. "Iron Mic" - 4:40
  4. "Hold Your Eyes" - 3:29
  5. "The Greatest" - 3:58
  6. "Big Black Woman" - 1:43
  7. "Mean Machine" - 2:41
  8. "Dance Party USA" - 3:18
  9. "10 Seconds Down" - 3:39
  10. "Danzig Needs a Hug" - 3:07
  11. "Drive By" - 1:58
  12. "Caboose" - 3:13
  13. "Scuzzboots" - 3:29
  14. "Streaker" - 4:12
  15. "One Brave Cowboy" - 4:37 (lagu katutup)
Lagu Bonus ing CD nagari Jepang
  1. "White Minority" - 1:03
  2. "Wasted" - 0:49
  3. "Wango Tango" - 3:56
  4. "Dr. J" (Live) - 3:11

Nalika Album Floored[besut | besut sumber]

Floored ya iku album studio kapindho saka Sugar Ray. Album iki dirilis nalika 24 Juni 1997. Floored duwé lagu kang pamor ya iku Fly. Fly wis digawé dadi rong versi, original lan featuring versi [2]. Super Cat, penyanyi reggae ngisi vokal ing lagu Fly versi featuring. Lagu Speed Home California uga dadi soundtrack saka dolanan Road Rash 3D. Album iki uga laris diputer ing radhio-radhio lan éntuk panghargyaan double-platinum saka certified [3]. Sugar Ray nalika iku tash wutuh personile.

Album 14:59[besut | besut sumber]

14:59 ya iku album kang akèh éntuk panghargyaan [4]. Album 14:59 iki dirilis nalika 12 Januari 1999. Lagu kang éntuk panghargyaan iku kaya ta Every Morning, Someday, Aim For Me, Abacadabra, Even Though, lan Falls Apart. Sugar Ray miwiti diparingi certified ya iku triple-platinum. Isi Albume kaya ta:

  1. "New Direction" – 0:47
  2. "Every Morning" – 3:39
  3. "Falls Apart" – 4:15
  4. "Personal Space Invader" – 3:38
  5. "Live & Direct" – 4:34 kaliyan KRS-One
  6. "Someday" – 4:03
  7. "Aim for Me" – 2:20
  8. "Ode to the Lonely Hearted" – 3:12
  9. "Burning Dog" – 3:01
  10. "Even Though" – 2:35
  11. "Abracadabra" – 3:42 kaliyan Steve Miller Band
  12. "Glory" – 3:26
  13. "New Direction" – 1:17

Uga ana lagu-lagu kang mung ana ing album edisi mirunggan 14:59 [5] , ya iku:

  1. Lagu "Fly" saka album Floored
  2. "Aim for Me" (versi mèntah)
  3. "Every Morning" (versi akustik)
  4. "Falls Apart" gawéan saka manggung ing radhio
  5. "Rivers", lagu kanggo panghargyaan Weezer.

Album Asma-Piyambak (Sugar Ray)[besut | besut sumber]

Sugar Ray gawé album Jenenge Dhewe (self-titled) nalika labuh 12 Juni 2001. When It's Over [6] ya iku lagu kang dadi panerus suksès saka lagu album-album sadurungé kaya ta Every Morning, Fly, lan Falls Apart.

Isi Lagu Album Sugar Ray
  1. "Answer the Phone" – 4:00 (Mark McGrath, Murphy Karges, Stan Frazier, Don Gilmore)
  2. "When It's Over" – 3:38 (McGrath, Frazier, Rodney Sheppard, Craig Bullock, David Kahne)
  3. "Under the Sun" – 3:21 (McGrath, M. Karges, Frazier, Gilmore, Terry Karges)
  4. "Satellites" – 3:46 (McGrath, M. Karges, Frazier, Sheppard, Bullock, Gilmore)
  5. "Waiting" – 3:31 (McGrath, M. Karges, Frazier, Gilmore)
  6. "Ours" – 3:23 (McGrath, M. Karges, Frazier, Bullock, A. L. Miller, K. L. Maxwell)
  7. "Sorry Now" – 3:17 (McGrath, Frazier, Gilmore)
  8. "Stay On" (Kaliyan Nick Hexum) – 4:31 (McGrath, M. Karges, Frazier, Sheppard, Bullock, Nick Hexum)
  9. "Words to Me" – 4:00 (McGrath, Frazier, Sheppard, J. Nichol)
  10. "Just a Little" – 3:27 (McGrath, Sheppard)
  11. "Disasterpiece" – 2:58 (McGrath, M. Karges, Frazier, Sheppard, Gilmore)
Lagu Bonus
  1. "When It's Over" (17 Juli 2001) - U.S.: #13 UK: #32
  2. "Answer the Phone" - (2 April 2002) U.S.# 40
  3. "Ours" - (Ora diwenéhi panghargyaan)
  4. "Under the Sun" - (Ora éntuk panghargyaan)

Album Studio Sugar Ray[besut | besut sumber]

Judhul Isi Album Panghargyaan Isi Panghargyaan
(Padosan)
US
[7]
AUS
[8]
AUT
[9]
CAN
[10]
FRA
[11]
GER
[12]
NZ
[13]
SWE
[14]
SWI
[15]
UK
[16]
Lemonade and Brownies 48
Floored
  • Release date: 24 June 1997
  • Label: Atlantic Records
  • Formats: CD, LP, cassette
12 10 32 52
14:59
  • Release date: 12 Januari 1999
  • Label: Atlantic Records
  • Formats: CD, LP, cassette
17 19 24 15 88 35 60
Sugar Ray
  • Release date: 12 Juni 2001
  • Label: Atlantic Records
  • Formats: CD, LP
6 54 109 49 12 53
In the Pursuit of Leisure
  • Release date: 13 Juni 2003
  • Label: Atlantic Records
  • Formats: CD
29
Music for Cougars
  • Release date: 21 Juli 2009
  • Label: Pulse Music
  • Formats: CD, music download
80
"—" denotes releases that did not chart or were not released to that country

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Huey, Steve (2002). "Sugar Ray - Biografi". allmusic. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. Christgau, Robert. "Robert Christgau: Sugar Ray". Dijupuk 23 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. Erlewine, Stephen. Sugar Ray: Floored > Review ing AllMusic. Dijupuk 23 Fèbruari 2013.
  4. "Mark McGrath saka Sugar Ray". NY Rock. April 1999. Dijupuk 23 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  5. 14:59 [Tour Edition] ing AllMusic. Dijupuk 23 Fèbruari 2013.
  6. "Panghargyaan kanggo Sugar Ray". Diarsip saka sing asli ing 14 January 2009. Dijupuk 24 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  7. "Sugar Ray - Billboard 200". Billboard. Prometheus Global Media. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  8. "Ostralin-charts.com - Ostrali". Hung Medien. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  9. "Ostenrikncharts.at - Ostenrik Top 40". Hung Medien. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  10. "Sugar Ray - Canadian Albums". Billboard. Prometheus Global Media. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  11. "lescharts.com - Panghargyaan Prancis". Hung Medien. Dijupuk V.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  12. "Die ganze Musik im Internet: Charts". Hung Medien. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  13. "charts.org.nz - New Zealand". Hung Medien. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  14. "swedishcharts.com - Swèdhen". Hung Medien. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  15. "Panghargyaan Swiss". Hung Medien. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  16. Zywietz, Tobias. "Panghargyaan Inggris: DJ S – The System of Life". Zobbel. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  17. "Gold lan Platinum Awards - Music Canada - Floored". Music Canada. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  18. "Gold lan Platinum Awards - Music Canada - Sugar Ray". Music Canada. Dijupuk 10 Fèbruari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]