Suara Merdeka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Suara Merdeka iku koran padinan kang kababar ing wayah ésuk ing Kutha Semarang, Jawa Tengah. Koran padinan iki duwé sirkulasi winates ing tlatah Jawa Tengah. Suara Merdeka minangka koran kanthi pangsa pasar gedhé dhéwé ing Jawa Tengah.

Ing kutha Surakarta, kababar èdisi Suara Sala, kanthi porsi warta èks-karèsidenan Sala kang luwih akèh. Sauntara iku, ing kutha Tegal, kababar èdisi Suara Pantura kanthi porsi warta kawasan Pantura (Brebes, Tegal, Pemalang, Pekalongan, lan Batang) kang luwih akèh.

Pranala njaba[besut | besut sumber]