Stuck in Love

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Stuck in Love
Stuck in Love.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Josh Boone
Diprodhuseri Judy Cairo
Ditulis déning Josh Boone
Dibintangi Jennifer Connelly
Greg Kinnear
Lily Collins
Nat Wolff
Logan Lerman
Kristen Bell
Liana Liberato
Dimusiki Mike Mogis
Nate Walcott
Sinématografi Tim Orr
Dibesut déning Robb Sullivan
Perusahaan
prodhuksi
Informant Media
MICA Entertainment
Dibabar déning Millennium Entertainment
Tanggal metu
  • Sèptèmber 9, 2012 (2012-09-09) (Toronto)
July 5, 2013 (Amérika Sarékat; limited)
Suwéné
96 menit
Nagara Amérika Sarékat
Basa Basa Inggris
Kalarisan $977,671[1]

Stuck in Love inggih punika filem sandhiwara romantis saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunsutradarani Josh Boone. Piyambakipun ugi ingkang nganggit skénario. Para juru paraga ingkang kapracya maragani filem punika antawisipun Jennifer Connelly, Greg Kinnear, Lily Collins, Nat Wolff, lan Logan Lerman.[2] Stuck in Love kababar winatesan ing Amérika Sarékat ing surya 5 Juli 2013. Wondéné ing Toronto, Kanada, filem punika kababar ing surya 9 Sèptèmber 2012.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Pamundhutan gambar kanggé filem Stuck in Love katindakaken ing Wilmington, North Carolina kawiwitan wulan Maret 2012, mliginipun wonten tlatah Pasisir Wrightsville[3] lan jangkep pendamelanipun ing surya 6 April 2012.[4]

Surya 6 Maret 2012 wonten pawarta bilih Lily Collins, Logan Lerman, Liana Liberato, Nat Wolff, lan Kristen Bell sampun mratélakaken sumadya maragani filem punika. Kajawi punika, filem ugi badhé dipunsengkuyunung déning paraga cameo Stephen King, Rusty Joiner, lan Patrick Schwarzenegger.[5] Ing wulan Novèmber, filem ingkang wiwitanipun badhé ngagem sesirah Writers, dipunlih dados Stuck in Love. Ing Australia Selandia Baru, filem punika dipunbabar kanthi sesirah A Place For Me déning juru dum Becker Film Group.[6]

Sasampunipun kababar, filem punika nampi werni-werni pamanggih saking para pamirsa lan juru kritik. Rotten Tomatoes nglaporaken bilih filem punika dipunremeni déning 57% pamirsa, kanthi biji 5.9/10, dhedhasar pratélanipun 40 juru kritik.[7]

Musik pangiring[besut | besut sumber]

Varèse Sarabande mbabar musik pangiring kanggé filem kanthi sesirah Stuck in Love – Original Motion Picture Soundtrack ing format digital surya 21 Mèi, format CD dipunbabar surya 21 Mèi, wondéné vinyl ing surya 11 Juni 2013. Salebetipun musik pangirim filem punika, pranata dipunpracayakaken dhumateng Mike Mogis lan Nathaniel Walcott (saking Bright Eyes), lagu énggal At Your Door (déning Mike Mogis lan Nathaniel Walcott dipunsengkuyung Big Harp), You Are Your Mother's Child (déning Conor Oberst) lan Somersaults in Spring (déning Friends of Gemini: Corina Figueroa Escamilla, Nathaniel Walcott lan Mike Mogis). Pratélan lagu pangiring jangkep kados ingkang wonten ngandhap punika:

  1. "Home" • Edward Sharpe and the Magnetic Zeros
  2. "At Your Door" • Nathaniel Walcott and Mike Mogis featuring Big Harp
  3. "You Are Your Mother's Child" • Conor Oberst
  4. "American Man" • Rio Bravo
  5. "Polkadot" • Like Pioneers
  6. "Will You Be by Me" • Wallpaper Airplanes
  7. "I Won't Love You Any Less" • Nat & Alex Wolff
  8. "Between the Bars" • Elliott Smith
  9. "The Calendar Hung Itself..." • Bright Eyes
  10. "A Mountain, a Peak" • Bill Ricchini
  11. "Somersaults in Spring" • Friends of Gemini
  12. "Beach Baby" • Bon Iver

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Stuck in Love (2013)". Box Office Mojo. 2013-07-05. Dijupuk 2013-08-31. 
  2. ^ Kilday, Gregg (January 26, 2012). "Greg Kinnear and Jennifer Connelly to Star in 'Writers'". Hollywood Reporter. Diarsip saka sing asli ing February 4, 2012. Dijupuk February 4, 2012. 
  3. ^ Royal, Judy (February 5, 2012). "Greg Kinnear, Jennifer Connelly headed to Wilmington". Star News Online. Diarsip saka sing asli ing February 4, 2012. Dijupuk February 4, 2012. 
  4. ^ Foss, Cassie (April 5, 2012). "As 'Writers' wraps, actors praise all involved". Star News Online. Diarsip saka sing asli ing April 8, 2012. Dijupuk April 8, 2012. 
  5. ^ "Cast set for 'Writers'". Diarsip saka sing asli ing March 7, 2012. Dijupuk March 7, 2012. 
  6. ^ "Becker Film Group". Becker Film Group. Dijupuk 2013-08-31. 
  7. ^ "Stuck in Love". Rotten Tomatoes (Flixter). Dijupuk July 31, 2016. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]