Stronie Śląskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stronie Śląskie
POL Stronie Śląskie COA.svg
Lambang Stronie Śląskie
POL Lądek-Zdrój map.svg
Lokasi Stronie Śląskie
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: 146,42 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stronie Śląskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stronie Śląskie (Jerman Seitenberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Stronie Śląskie