Stroganoff sapi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beef Stroganoff
Beef Stroganoff-02 cropped.jpg
A plate of beef Stroganoff with rice
AjanganMain
Panggonan asalRussian Empire
Tlatah utawa prajaEastern Europe
Hawa ajanganHot
Woworan pokokBeef, smetana (sour cream)
VariasiChicken Stroganoff, sausage Stroganoff, mushroom Stroganoff
Buku masakan: Beef Stroganoff  Médhia: Beef Stroganoff

Daging sapi Stroganoff utawa daging sapi Stroganov (basa Russian: бефстроганов, tr. befstróganov[1]) minangka sajian saka daging sapi sing diiris saka Ruslan sing disajik ing saus nganggo smetana ( krim asem ). Saka asale ing pertengahan abad kaping-19 Ruslan, iki wis misuwur ing saindenging jagad, kanthi jinis sing beda saka resep asline.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. В. В. Лопатин, ed. (1999). "Бефстроганов". Русский орфографический словарь. Москва: Азбуковник. [V. V. Lopatin, ed. (1999). "Beef Stroganov". Russian Orthographic Dictionary (ing basa Russian). Moscow: Azbukovnik.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)]