Stik mozzarella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stik mozzarella
Mozzarella 394.jpg
Stik-stik mozzarella buatan rumah
AjanganHidangan pembuka
Panggonan asalPrancis
Hawa ajanganHangat
Woworan pokokMozzarella, adonan encer atau tepung roti
Buku masakan: Stik mozzarella  Médhia: Stik mozzarella

Stik mozzarella minangka panganan saka mozzarella sing dilapisi ing adhonan lan glepung panir. Stik mozzarella disuguhake karo saos tomat, kecap, kecap asin .

Stik mozzarella kanthi saos raspberry minangka bagean saka sajian daerah Distrik Capital New York . [1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "New York State food regions map". All Over Albany. 6 February 2012. Dibukak tanggal 17 July 2013.