Steine, Nord-Trøndelag

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Steine, Nord-Trøndelag
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Steine, Nord-Trøndelag punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]