Sopa de fideo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sopa de fideo karo jagung lan pitik, dihias karo alpukat lan wedang jeruk

Sopa de fideo, uga diarani sopita de fideo, minangka sup mi adhedhasar kaldhu sing dadi bagean saka masakan Spanyol, Meksiko, masakan Tex-Mex, lan Cavite, sawijining propinsi ing Filipina . Wis disaranake manawa sajian kasebut bisa uga asale saka Spanyol Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné .