Sop mi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Noodle soup
Nabeyaku ramen (cropped).jpg
A bowl of nabeyaku (hot pot) ramen
JinisSoup
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaEast Asia and Southeast Asia
Woworan pokokNoodles
VariasiNumerous, by nation and region
Buku masakan: Noodle soup  Médhia: Noodle soup

Sup mie nuduhake maneka sup karo mi lan bahan liyane sing disajikake ing duduh kaldu ringan. Sup mie minangka panganan umum ing Asia Wétan lan Tenggara. Maneka jinis mi digunakake, kaya ta mi beras, mi gandum lan mi endhog.