Hot pot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hot pot
Day177lilybday.JPG
A common hotpot setup: raw foods ready to be cooked, with hot broth at the center of the table
AjanganMain dishes
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaEast Asia
Woworan pokokMeat, leaf vegetables, mushrooms, dumplings, and seafood
Buku masakan: Hot pot  Médhia: Hot pot
Hot pot
Cina Padatan 火鍋
Cina Prasaja 火锅
Werdi literal"fire pot"
Cantonese name
Cina Padatan 打邊爐 or 打甂爐
Cina Prasaja 打边炉 or 打甂炉

Rèngkot panas utawa hotpot ( simplified Chinese ), uga dikenal minangka panganan sup utawa steamboat, yaiku metode masak Cina, sing disiapake karo panci sup ing meja makan, ngemot macem-macem panganan lan bahan-bahan panganan ing Asia Wétan .