Sop bulus ethok-ethokan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mock turtle soup
Mockturtle.jpg
JinisSoup
Woworan pokokBrains and organ meats (calf's head or foot)
Buku masakan: Mock turtle soup  Médhia: Mock turtle soup

Sup penyu mock minangka sup Inggris sing digawe ing pertengahan abad kaping 18 minangka niru sup penyu ijo sing luwih murah. [1] Asring nggunakake otak lan daging organ kayata endhas pedhet utawa sikil pedhet [2] kanggo nduplikasi tekstur lan rasa daging penyu asli.

Ing Oldenburg lan Ammerland wilayah Jerman, Mockturtlesuppe -Outsourcer sebutan Inggris "mock penyu" disimpen  - minangka panganan tradisional, wiwit jaman persatuan pribadi antarane Kerajaan Hanover lan Kerajaan Inggris Raya .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Mock Turtle Soup – Definition of Mock turtle soup by Merriam-Webster". merriam-webster.com.
  2. http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/food_and_drink/heston_blumenthal/article6336443.ece Times online article