Sola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sola
Désa ing Norwegia
Nagara  Norwegia
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Sola punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]