Keish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Skookum Jim Mason)
Keish
Skookum Jim Mason.png
Keish (Skookum Jim Mason)
Lair Keish
c. 1855
caket kaliyan Tlaga Bennett (Kanada)
Pati 11 Juli 1916
Whitehorse, Yukon
Padunungan Carcross, Yukon
Bangsa Tahltan
Jeneng liya Skookum Jim Mason
Kondhang awit manggihaken emas ingkang nyebabaken dumadosipun Demam Emas Klondike
Anak Daisy Mason

Keish (c. 1855 – 11 Juli 1916), langkung dipunkawruhi kanthi nami Éropahipun Skookum Jim Mason, inggih punika anggota Negara Pisanan Tagish ingkang badhé dados wilayah Yukon ing Kanada. Panjenenganipun miyos caket kaliyan Tlaga Bennett. Panjenenganipun manggèn ing Carcross, Yukon.

Nalika tanggal 16 Agustus 1896, grup ingkang dipunpimpin panjenenganipun manggihaken emas ing caket Dawson City, Yukon, Kanada, ingkang nyebabaken dumadosipun Demam Emas Klondike.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Keish&oldid=1089284"