Sister Mary

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Sister Mary nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Scott Grenke. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénariyonipun. Kajawi Scot, juru damel ingkang ngayahi jejibahan nggih punika Z.D. Smith lan James Vallo. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Scott Gilman. Sinematografi dipuncakaken déning. Wondéné pambesutan filem kalampahaken Scott Grenke. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Ant, James Vallo, Bruce Vilanch, Judy Tenuta, Sean Paul Lockhart lan Shawn Quinlan.[1] Sister Mary kababar kagem para pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 16 Juli 2011.

Pemeran[besut | besut sumber]

  • Ant minangka Agen Peccant
  • James Vallo minangka Mark Rima
  • Bruce Vilanch minangka Petani Jake
  • Judy Tenuta minangka Biarawati Tua
  • Sean Paul Lockhart minangka Chad
  • Shawn Quinlan minangka Chris Riant
  • Matthew Feeney minangka Kepala Homer Bathos
  • Anthony Fagiano minangka Joel Davidson
  • James Pusztay minangka Bapa O'Bleary
  • Miss Foozie minangka dirinya sendiri
  • Z.D. Smith minangka Ray
  • Suzy Brack minangka Tranny McTrannerson
  • Michelle Shields minangka Detektif Emma Sharp
  • Eddie Huchro minangka Bapa Perdu
  • Erin Muir minangka Elecktra Le Strange

Pandamelan[besut | besut sumber]

Filem punika kadamel déning Knee Deep Films, kagunganipun James Vallo. Pandamelanipun mundhut papan panggèna wonten Chicago, Illinois.[2]

Bebungah lan nominasi[besut | besut sumber]

Taun Pasanggiri Panampi Kategori Kasil
2012 Laugh or Die Comedy Fest[3]
Sister Mary Best Comedy Nominasi
Judy Tenuta Best Actress Nominasi
Scott Grenke Director Choice Award Menang
Sister Mary Special Recognition Award Menang

Jalur suwanten[besut | besut sumber]

  1. "Knights of the Altar" — Bob Rysavy, Brandon McCauley lan Anthony Fischer
  2. "Sacrements" — Anthony Fischer, Brandon McCauley lan Bob Rysavy
  3. "Blessed" — Brandon McCauley, Bob Rysavy lan Anthony Fischer
  4. "Pillars" — Bob Rysavy, Anthony Fischer lan Brandon McCauley
  5. "Falling" — Anthony Fischer, Brandon McCauley lan Bob Rysavy
  6. "Disposable" — Brandon McCauley, Bob Rysavy lan Anthony Fischer
  7. "Nothing Yet" — Tim Feeney

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Eddie Huchro Highlighted Films & Projects". 2010-07-10. Dijupuk 2010-07-19. 
  2. "Free Movie Releases Online". 2010-07-10. Dijupuk 2010-07-19. 
  3. "Laugh Or Die Nominations". 

Pranala njawi[besut | besut sumber]