Sirombo, Nias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sirombo, Nias
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nias {{{nama dati2}}}]]

Sirombo iku kecamatan ing Kabupaten Nias Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Nias