Sirkuit Internasional Sepang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Skéma Sirkuit Internasional Sepang

Sirkuit Internasional Sepang (Sepang International Circuit/SIS) inggih punika sirkuit ingkang dunungipun ing selangor, Malaysia. Dunungipun sirkuit punika caket kaliyan Papan Anggegana Internasional Kuala Blethok, kinten-kinten 60 km saking Kuala Blethok. Sirkuit punika dipunginakaken kanggé balapan montor kados Malaysian Grand Prix Formula Satu, A1 Grand Prix, lan Malaysian Motorcycle Grand Prix.

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

Pranala Njawi[sunting | besut sumber]

(id)Sepang International Circuit