Sirkuit Internasional Sepang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Skéma Sirkuit Internasional Sepang

Sirkuit Internasional Sepang (Sepang International Circuit/SIS) inggih punika sirkuit ingkang dunungipun ing selangor, Malaysia. Dunungipun sirkuit punika caket kaliyan Papan Anggegana Internasional Kuala Lumpur, kinten-kinten 60 km saking Kuala Lumpur. Sirkuit punika dipun-ginakaken kanggé balapan montor kados Malaysian Grand Prix Formula Satu, A1 Grand Prix, lan Malaysian Motorcycle Grand Prix.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sepang International Circuit