Sirkuit Internasional Sepang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skéma Sirkuit Internasional Sepang

Sirkuit Internasional Sepang (Sepang International Circuit/SIS) iku sirkuit ing Selangor, Malaysia. Letak sirkuit iki cedhak karo Papan Anggegana Internasional Kuala Lumpur, kira-kira 60 km saka Kuala Lumpur. Sirkuit iki dikanggo balapan montor Malaysian Grand Prix Formula Satu, A1 Grand Prix, lan Malaysian Motorcycle Grand Prix. Panjang sirkuit iki ya iku 5.543 m.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]

Sepang International Circuit