Sirah Pulau Padang, Ogan Komering Ilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sirah Pulau Padang, Ogan Komering Ilir
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.02.08 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ilir {{{nama dati2}}}]]

Sirah Pulau Padang iku kecamatan ing kabupaten Ogan Komering Ilir, Sumatra Selatan.

Kabupaten Ogan Komering Ilir