Singkil, Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Singkil, Manado
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manado {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Singkil iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

  • Wawonasa
  • Wonasa Kapleng
  • Kampung Ternate
  • Kombos
  • Kombos Barat
  • Kombos Timur
  • Ternate Baru
  • Ternate Tanjung

Kutha Manado