Sindue, Donggala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sindue, Donggala
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Donggala {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sindue iku kecamatan ing Kabupaten Donggala propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Donggala