Sindang Kelingi, Rejang Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindang Kelingi, Rejang Lebong
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Rejang Lebong {{{nama dati2}}}]]

Sindang Kelingi iku kecamatan ing Kabupaten Rejang Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupaten Rejang Lebong