Sindang Kelingi, Rejang Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindang Kelingi, Rejang Lebong
Nagara Indonésia

Sindang Kelingi iku kecamatan ing Kabupaten Rejang Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupaten Rejang Lebong